Rom Angostura 1919 Premium 0,7 l.

760,00 MDL

Pentru fabricarea romului Angostura 1919, se folosesc numai părțile inferioare ale tulpinilor de trestie: conține cel mai mult zahăr. Tulpinele sunt zdrobite, apoi pisate încet în morile speciale, masa obținută se stoarce, iar din suc se fierbe siropul, o parte din zaharul ce se contine in sirop se cristalizeaza. Aceste cristale sunt îndepărtate, iar restul de melasă este diluat cu apă, amestecat cu drojdie și fermentat. Lichidul fermentat este trecut prin cubul de distilare, iar rezultatul este un distilat conținând 73% alcool. Distilatul limpede este filtrat dublu cu carbon. Rom-ul este lasat la maturatie timp de 8 ani în butoaie de stejar american de sub bourbon. În gustul de rom combină nuanțele de ciocolată, nuga, miere și ulei de migdale.

SKU: 75496331969 Categorie: Etichete: , , , ,

Informații suplimentare

Tărie

40%

Volum