Despre noi

Global Spirit este o afacere de succes din Republica Moldova ce și-a propus să satisfacă o cerere în continuă dinamică, dornică de un serviciu confortabil, accesibil și mai presus de toate, de calitate inaltă, datorită naturii lor încrezătoare și perfecționiste. Global Spirit a fost fondat în 2008 cu scopul de a importa și a distribui o varietate diversă de băuturi spirtoase din întreaga lume în Republica Moldova. Compania noastră este una din liderii industriei în achiziționarea și vânzarea de licori internaționale în Moldova.

Avem un sortiment larg de alcool pentru toate ocaziile. Descoperiți băuturi unice, adăugați arome rafinate la cină și bucurați-vă prietenii cu cadouri gustoase și o atmosferă veselă de sărbătoare. Pentru confortul clienților noștri, am creat catalogul online, astfel încât să puteți verifica disponibilitatea mărfurilor în magazin, precum și să o rezervați.La “Global Spirit” am ales mărcile de băuturi ca pentru noi înșine. Suntem mândri importatori și distribuitori oficiali al unor companii renumite pentru calitatea și alegerea consumatorilor la nivel mondial.


Suntem fascinați de lumea secretelor gustative pe care le ascund băuturile. De aceea, ne-am propus să aducem pe masa moldovenilor un șir de licori spirtoase din diverse colțuri ale lumii. Ca paharul de vorbă să umple și mai mult de esență prilejul întâlnirii.Băuturile disponibile la noi provin din țări din ambele emisfere: Scoția, Irlanda, Finlanda, Suedia, Elveția, Franța, Rusia, Belarus, SUA; Cuba, Mexic, din care aducem băuturi tradiționale iconice: whisky și whiskey, vodka, rom, tequila, gin, lichior, etc

Ambițiile și pasiunea ne duc la “Global Spirit” și mai departe. Am adus în Republica Moldova savuroasele sucuri GRANINI și apa minerală de munte Perla Harghitei. Precum și renumitele romuri și bitter-uri ale companiei “House of Angostura” din Trinidad și Tobago. Tot ce e bun își găsește rapid aprecierea. Băuturile oferite de “Global Spirit” au loc rezervat, practic, în toate rețelele de distribuție – METRO, Nr 1, Green Hills – Velmart, Fourchette, Alcomarket, Linella, în magazinele mici, precum și în localurile de divertisment.