Despre noi

Ne-am propus să aducem pe masa moldovenilor un șir de lichiori spirtoase din diverse colțuri ale lumii.

La “Global Spirit” suntem fascinați de lumea secretelor gustative pe care le ascund băuturile. De aceea, ne-am propus să aducem pe masa moldovenilor un șir de licori spirtoase din diverse colțuri ale lumii. Ca paharul de vorbă să umple și mai mult de esență prilejul întâlnirii.

La “Global Spirit” am ales mărcile de băuturi ca pentru noi înșine. Suntem mândri importatori și distribuitori oficiali al unor companii renumite pentru calitate și preferința consumatorilor la nivel mondial:

Pernod Ricard France, unul dintre cei mai mari proprietari de băuturi spirtoase din lume

  • Les Grands Chais de France
  • LVN Limited Ucraina
  • Saima Beverages Ltd
  • “Бульбашъ” Belorusia

Geografia băuturilor pe care le oferim la “Global Spirit” acoperă, țări de pe ambele emisfere: Scoția, Irlanda, Finlanda, Suedia, Elveția, Franța, Rusia, Belarus, SUA; Cuba, Mexic, din care aducem băuturi tradiționale iconice: wisky și wiskey, vodka, rom, tequila, gin, lichior, etc.

Ambițiile și pasiunea ne duc la “Global Spirit” și mai departe. Global Spirit a adus în Republica Moldova vodka Finsky, prima băutură de acest fel cu certificat ECO. Dar și savuroasele sucuri GRANINI și apa minerală de munte Perla Harghitei. Precum și renumitele romuri și bitter-uri ale companiei “House of Angostura” din Trinidad și Tobago.

Tot ce e bun își găsește rapid aprecierea. Băuturile oferite de “Global Spirit” au loc rezervat, practic, în toate rețelele de distribuție – METRO, Nr 1, Green Hills – Velmart, Fourchette, Unimarket – Linella, în magazinele mici, precum și în localurile de divertisment. Aveți în pahar sau în frigider vodca suedeză Absolut, rom cubanez Havana Club, whisky irlandez Jameson, tequila mexicană Olmeca? Selectăm băuturi tradiționale reprezentative pentru țările alese și garantăm că băutura pe care o savurați e originală și de cea mai bună calitate.

Alături de reușite, mai avem un prilej de sărbătoare. Felicitați-ne iarna, pe 12 decembrie. În această zi, în 2008, am deschis prima sticlă de băuturi nobile în Moldova.